De fotograaf voor Zaanstad en omstreken

logo fotostudio heemskerk

De makers uw herinneringen

Super fijn dat je de moeite neemt om onze website te bezoeken. En wij zullen je verrassen met onze voorstellen. 

Wie ben ik

Ik ben Inge en eigenaar van Fotostudio Heemskerk. Geboren en getogen in Alkmaar en al meer dan 35 jaar woonachtig in Heemskerk.

Inmiddels hebben wij kleinkinderen en dat zijn toch wel de mooiste onderwerpen om te fotograferen. Maar zeker draaien wij onze hand niet om voor een statige familiefoto of een vrolijke familie foto. Je kunt bij ons terecht voor al je wensen. 

Om de prijs hoef je het niet te laten! Je boekt bij ons al een fotoshoot vanaf een paar tientjes. 

Zwangerschapsfotografie

Sommige vinden het de mooiste tijd van hun leven…zwanger zijn. Andere vinden het weer heel zwaar. Maar één ding is zeker! Deze periode beleef je slechts een enkele keer of keren in je leven. 

Wat is er dan mooier dan een prachtige bolle buiken shoot! Samen met je partner of kind(eren). 

In onze studio of buiten in een omgeving waar je veel herinneringen aan heb. Je kunt het zo gek niet bedenken of bespreek het met ons. 

Newbornshoot

Ben je pas bevallen en wil je graag je jongste geluk prachtig op de foto zien, alleen, met jou of met papa of beide….Fotostudio Heemskerk beschikt over een heerlijk verwarmde studio. Voor de kleine is het ruim 23 graden en dus ideaal voor een prachtige shoot. We maken gebruik van een newborntable, grote beanback, dreamcatchers en diverse achtergronden om het mooiste resultaat te krijgen.  Beste tijd voor een newbornshoot is de periode tussen de 7 en 21e dag. Jouw baby slaapt dan nog veel en heeft weinig hinder van de shoot. In de studio is gelegenheid tot verschonen, je kunt in een makkelijke stoel even voeden en voor jullie is er uiteraard koffie en thee!

CakeSmash shoot

En dan is jouw dochter of zoontje al weer één jaar! Tijd voor hilarische foto’s tijdens een cakesmash shoot. Een uit Amerika overgewaaid fenomeen waarbij rond de eerste verjaardag van het kindje, deze getrakteerd wordt op een taart helemaal voor zichzelf. Ze kunnen zich helemaal uitleven op de taart en dat levert de prachtigste foto’s op. De shoot wordt geleverd inclusief taartje! Het enigste wat u mee moet nemen zijn schone kleren!

Portret fotografie

De keren dat je waarschijnlijk een portret laat maken is op één hand te tellen. Er kunnen legio redenen zijn waarom je een portret foto wenst te laten maken. Dit kan een persoonlijk motief zijn, maar ook een zakelijke reden. Een goede foto laat direct zien wie je bent en wat je doet.

Familie fotografie

Altijd een prachtig cadeau voor opa en oma! Je doet ze er geen groter plezier mee!

Wellicht heeft u een locatie die bijzondere herinneringen oproept. Wij komen op locatie fotograferen voor het mooiste resultaat. We beschikken over studioflitsers op accu’s die altijd zorgen voor de perfecte belichting.

Maar ook een foto in de studio behoort tot de mogelijkheden.

2in1 fotografie

De ultieme vergelijking of familieleden nu daadwerkelijk op elkaar lijken….

Wij maken van twee personen een low-key foto. Van ieders gezicht helft maken wij weer één portret. Jongens – meisjes, broer – zus, broer – broer, zus- zus…maakt niet uit.

'en profiel foto' familie

Klaar met de standaard familiefoto’s. Boek dan een shoot voor een ‘en-profiel’ foto.

Wij maken van ieder gezinslid apart een foto van het profiel. Dus de camera staat dwars op het gezicht. Al deze foto’s worden in de nabewerking achter elkaar gezet op chronologische volgorde van ouderdom.

En voilà een prachtig resultaat

Cadeaubon

Wilt u graag iemand verrassen met een origineel cadeau? Bestel dan een cadeaubon.

Voor elke bovenvermelde shoot hebben wij een cadeaubon.

De cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig na uitgifte.

Shoots voor ondernemers

Met mijn-fotograaf bent u verzekerd van kwalitatief goede foto’s voor uw website, brochures of branding.

Ben jij zelfstandige en ben jij het gezicht van je onderneming? Dan hebben wij ook nog de mogelijkheid voor branding your profile! Elke afgesproken periode nieuwe foto’s voor je social media of website! Dit alles tegen een vaste prijs!

Nu bent u vast benieuwd naar onze prijzen

Hoe boek ik een fotoshoot

  1. Kijk of een datum vrij is

2. Als we tot een passende datum komen, krijgt u van ons een reserveringslink toegestuurd. Deze vult u in met uw gegevens en wij bevestigen definitief uw shoot.

3. Na de shoot ontvangt u via WeTransfer de conceptfoto’s ter beoordeling. Dan kunt u uw keuze maken.

4. U geeft uw definitieve keuze door.

5. Wij gaan de gekozen foto’s nabewerken en sturen deze wederom via WeTransfer in hoge resolutie retour.

6. U kunt extra foto’s bijbestellen, zie prijs op onze prijslijst.

Nog vragen?

Neem contact met ons op

Via de mail

Stuur een mail naar:

vraagaan@fotostudioheemskerk.nl

Via de WhatsApp

Stuur je WhatsApp bericht naar: 06-19988017

Of bekijk onze volledige website

error: Content is protected !!