Onze diensten

Zwangerschapsshoots

Bij Fotostudio Heemskerk kun je terecht voor een zwangerschapsshoot in onze studio of op locatie. Uiteraard is je partner en/of kind(eren) welkom om mee op de foto te gaan!

In de studio hebben wij de mogelijkheid om om te kleden en hebben wij uiteraard de heerlijkste koffie en thee!

Je kunt lekker thuis op de bank uit de toegezonden concept foto’s jouw keus maken. Standaard ontvang je 10 hoogwaardig bewerkte digitale foto’s. 

Newbornshoot

Wil jij dat hummeltje mooi in beeld krijgen? Laat het dan voor de 3e week feilloos door ons in beeld brengen. Jouw baby groeit zo hard en veranderd zo snel, dat deze herinnering voor altijd door onze fotografie bewaard zal blijven!

Wij nemen ruimschoots de tijd voor je baby en wij zorgen voor een prima temperatuur in de studio, zodat shoot’s met weinig kleding niet tot kou kan leiden.

Ook nu weer 15 hoogwaardige digitale foto’s standaard bij de prijs inbegrepen.

Wij gaan altijd voor het beste resultaat

U zult het ervaren in onze studio. Wij hebben geen haast. 

Wij nemen ruimschoots de tijd voor een shoot.

Er staat echt niet een nieuwe afspraak te wachten achter uw afspraak. 

Zo kunnen wij niet werken. Ook wij willen graag een fijne en ontspannen situatie creëren en dat kan alleen zonder stress. Dat geeft ook bij ons de beste resultaten. 

 

Ervaar het zelf bij : Fotostudio Heemskerk

Cake Smash fotografie

CakeSmash fotografie is overgewaaid uit Amerika en geeft hilarische beelden van uw dreumes achter zijn eerste taartje. Wij zorgen voor alles. Taart, decor etc. Wel handig om schone kleren mee te nemen. Inclusief maar liefst 15 hoogwaardige digitale foto’s.

High- & LowKey Fotografie

Bij High- & LowKey fotografie wordt het accent op of de donkere gedeelte of op het lichte gedeelte van de foto gelegd. 

familie en groepsfotografie

Altijd een dierbare herinnering voor ouders, grootouders en overige familieleden. Een mooi portret in studio of op locatie. Met speciale softboxlampen op accu’s kunnen wij op elke locatie de belichting optimaliseren. Standaard inclusief 5 hoogwaardige digitaal afgewerkte foto’s.

Familie profiel foto

Elke familielid wordt individueel op de foto gezet en vervolgens in de nabewerking ‘en profile’ achter elkaar geplaatst. Doet het prachtig in zwart-wit boven de bank!

2in1 foto

Altijd geweten dat jullie op elkaar lijken? Met een 2in1 foto maken wij van twee familieleden een prachtige foto die wij vervolgens voor ieder 50% aan elkaar gaan koppelen. 

De keuze is met of zonder middenstreep. De keuze is aan u!

Onze studio

Engelandstraat 76 | Heemskerk

Mijn fotograaf maakt dierbare herinneringen!

error: Content is protected !!