Onze diensten

Zwangerschapsshoots

Bij Fotostudio Heemskerk kun je terecht voor een zwangerschapsshoot in onze studio of op locatie. Uiteraard is je partner en/of kind(eren) welkom om mee op de foto te gaan!

In de studio hebben wij de mogelijkheid om om te kleden en hebben wij uiteraard de heerlijkste koffie en thee!

Je kunt lekker thuis op de bank uit de toegezonden concept foto’s jouw keus maken. Standaard ontvang je 10 hoogwaardig bewerkte digitale foto’s. 

Newbornshoot

Wil jij dat hummeltje mooi in beeld krijgen? Laat het dan voor de 3e week feilloos door ons in beeld brengen. Jouw baby groeit zo hard en veranderd zo snel, dat deze herinnering voor altijd door onze fotografie bewaard zal blijven!

Wij nemen ruimschoots de tijd voor je baby en wij zorgen voor een prima temperatuur in de studio, zodat shoot’s met weinig kleding niet tot kou kan leiden.

Ook nu weer 10 hoogwaardige digitale foto’s standaard bij de prijs inbegrepen.

Lifestyle fotografie

Lifestyle fotografie is de kunst van het fotograferen van mensen in hun dagelijkse bedoening. Dat kan zijn voor een beroep, hobby of sport. Maar bijvoorbeeld ook voor een newbornshoot thuis. Dan wordt geen situatie gecreëerd voor de baby, maar wordt het thuis in zijn eigen omgeving vastgelegd. Omdat de lifestyle situatie meer mogelijkheden geeft tot beeldmateriaal, ontvangt u maar liefst 20 hoogwaardig digitaal afgewerkte foto’s bij de prijs inbegrepen.

Cake Smash fotografie

CakeSmash fotografie is overgewaaid uit Amerika en geeft hilarische beelden van uw dreumes achter zijn eerste taartje. Wij zorgen voor alles. Taart, decor etc. Wel handig om schone kleren mee te nemen. Inclusief maar liefst 20 hoogwaardige digitale foto’s.

Portret fotografie

In deze digitale wereld is een goede portret foto onmisbaar. Met een mooie foto weet u uzelf beter te verkopen op uw zakelijke account of LinkedIn pagina.

familie en groepsfotografie

Altijd een dierbare herinnering voor ouders, grootouders en overige familieleden. Een mooi portret in studio of op locatie. Met speciale softboxlampen op accu’s kunnen wij op elke locatie de belichting optimaliseren. Standaard inclusief 5 hoogwaardige digitaal afgewerkte foto’s.

Familie profiel foto

Elke familielid wordt individueel op de foto gezet en vervolgens in de nabewerking ‘en profile’ achter elkaar geplaatst. Doet het prachtig in zwart-wit boven de bank!

2in1 foto

Altijd geweten dat jullie op elkaar lijken? Met een 2in1 foto maken wij van twee familieleden een prachtige foto die wij vervolgens voor ieder 50% aan elkaar gaan koppelen. 

De keuze is met of zonder middenstreep. De keuze is aan u!

Onze studio

Engelandstraat 76 | Heemskerk

Mijn fotograaf maakt dierbare herinneringen!

error: Content is protected !!